Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Секретар Хмельницької міської ради

Чернилевський заявив, що перенесе платну паркувальну стоянку з Привокзальної площі

9 липня 2015 року в.о. міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський заявив, що перенесе платну паркувальну стоянку з Привокзальної площі в інше місце (відео 19:09 - 19:20).
Не виконано
Сказано 9 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=6y7wEjwUYTM
  • Лист керуючої справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Л.Черевченко
  • http://ye.ua/news/news_22704.html
  • Лист заступника міського голови Хмельницька Нестерука А.М.

Результат

Відповідно до листа виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 11 вересня 2015 року, в Господарському суді Хмельницької області розглядається справа за позовом Хмельницької міської ради до ФОП Бабій О.А. про дострокове розірвання договору про надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на території привокзальної площі залізничного вокзалу міста. Після остаточного завершення розгляду справи та можливого проходження усіх судових інстанцій, порушуватиметься питання про перенесення вказаної паркувальної стоянки.

23 листопада 2015 року Хмельницька виборча комісія прийняла постанову, що міським головою Хмельницького обрано Олександра Симчишина. У другому турі виборів міського голови Хмельницького за Олександра Симчишина проголосували 41943 виборці, а за його опонента Костянтина Чернилевського 27008 виборців.

Відповідно до листа Хмельницької міської ради від 17 грудня 2015 року, розгляд справи за позовом Хмельницької міської ради до ФОП Бабія О.А. про дострокове розірвання договору на надання права організовувати та провадити діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування №113 від 30.11.2012 року продовжується.