Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Меріков запевнив, що до кінця року в Миколаївській області запрацює електронна система закупівель

10 липня 2015 року голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков запевнив, що електронна система закупівель в Миколаївській області запрацює до кінця року (відео 6:50-7:10)
Виконано
Сказано 10 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=92pS2nBMGCM
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=19382
  • http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=20686

Результат

14 липня 2015 року була створена робоча група з розробки та впровадження електронних закупівель в області. До складу групи увійшов засновник волонтерської платформи «Народний проект», радник Міністра оборони України та голови Миколаївської облдержадміністрації Давид Арахамія. До робочої групи при облдержадміністрації також увійшли представники громадськості, керівники структурних підрозділів, юристи і депутати.

За словами Вадима Мерікова, запровадити електронну систему закупівель заплановано до 1 листопада поточного року.

7 вересня 2015 року стало відомо, що 10 структурних підрозділів ОДА та їх підвідомчі установи, а також 11 райдержадміністрацій вже приєдналися до системи електронних закупівель ProZorro. За дорученням Вадима Мерікова створено робочу групу з розробки та впроваджень електронних закупівель. Її представниками організовано проведення вебінарів та семінарів для розпорядників коштів. Система ProZorro дозволяє проводити всі «допорогові» державні закупівлі в режимі електронного аукціону.