Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Секретар Хмельницької міської ради

Чернилевський пообіцяв вирішити проблему мешканців провулку Зарічанського

5 червня 2015 року, під час прийому громадян з особистих питань, в. о. міського голови Хмельницького Костянтин Чернилевський пообіцяв, що міська влада зробить усе можливе, аби вирішити проблему мешканців провулку Зарічанського. Люди уже багато років не можуть стати законними власниками гаражів, які за їхні кошти побудував на своїй території приватний підприємець.
Не виконано
Сказано 5 червня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khmelnytsky.com/index.php?option=com_content&view=article&id=26061:2015-06-05-14-00-21&catid=189:2010-02-15-10-41-41
  • Лист керуючої справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Л.Черевченко

Результат

Відповідно до листа виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 11 вересня 2015 року, на одному з попередніх засідань депутатської комісії, яке проходило в присутності юриста ПМП «Макс», комісія рекомендувала підприємству звернутись до департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів міської ради щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні ПМП «Макс», з подальшою передачею частини земельної ділянки, на якій розташовані гаражі, у власність міста. Але підприємство так і не виконало цю рекомендацію.Оскільки земельна ділянка знаходиться у підприємства в постійному користуванні, вилучили її без згоди власника немає можливості.