Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий заявив, що в 2016 році у Львові буде запроваджено перший етап електронного квитка

18 травня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що в 2016 році у Львові буде запроваджено перший етап електронного квитка.
Виконано
Сказано 18 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.032.ua/news/829870
  • http://city-adm.lviv.ua/reports/230318-industrialnyi-park-kreatyvnyi-kvartal-ta-providni-kompanii-u-lvovi-pidsumky-zroblenoho-torik-u-sferi-zovnishnoekonomichnykh-vidnosyn
  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/232432-miska-rada-zatverdyla-uhodu-pro-namiry-yebrr-finansuvaty-vprovadzhennia-e-kvytka-u-lvovi
  • Лист в.о. першого заступника міського голови Литвинюк Марти Василівни
  • http://gazeta.lviv.ua/2017/05/11/u-lvovi-zaprovadili-pilgovi-elektronni-kvitki-na-elektrotransport/
  • http://zaxid.net/news/showNews.do?lvivska_miskrada_zatverdila_dogovori_z_yebrr_pro_vprovadzhennya_ekvitka&objectId=1426138
  • http://zaxid.net/news/showNews.do?lvivavtodor_ogolosiv_tender_na_vprovadzhennya_ekvitka&objectId=1426884

Результат

Впродовж 2015 року проводилась робота щодо підготовки та створення попередньої концепції проекту «Електронний квиток» у Львові, опираючись на досвід вітчизняних та іноземних компаній. В грудні 2015 року Львівська міськрада скерувала ініціативний лист до ЄБРР, з метою налагодження співпраці та залучення кредитних коштів для реалізації проекту.

26 травня 2016 року депутати ЛМР затвердили угоду між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і ЛКП «Львівавтодор» про наміри щодо підготовки кредитного фінансування електронного квитка від 18.03.2016. Розмір позики, яку готовий надати банк, – не більше 10 млн євро.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 16 грудня 2016 року робочою групою, до якої входили представники органів виконавчої влади та депутати Львівської МР, представники громадських організацій у 2014-2015 роках прийняли рішення про запровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті. Було проведено переговори з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо кредитування проекту, які завершились підписанням кредитного договору на реалізацію проекту. Сума кредиту складає 10 млн євро. Також проведено оцінку існуючого стану справ у транспортній галузі міста та відпрацьовано пропозиції щодо реалізації проекту. Станом на 8 грудня 2016 року ЛКП «Львівавтодор» спільно з виконавчим органом міської ради проводить роботу з підготовки технічного завдання на проект та уточнює вихідні дані для формування конкурсної документації. Тендер, на вибір представника проекту буде оголошено після призначення компанії, що буде надавати консультаційні послуги.

11 травня 2017 року ЛКП «Львівелектротранс» повідомив, що у громадському електротранспорті Львова через мобільний додаток Приват24 відкрилася можливість оплачувати пільговий квиток – «студентський». Студенти та учні шкіл оплачують 50% від повної вартості, а саме 1 грн.

18 травня 2017 року Львівська міськрада затвердила договори з ЄБРР про впровадження е-квитка. ЛМР виділила «Львівавтодору» приміщення на вул. Данилишина, де надалі в межах проекту е-квитка створять центр обслуговування пасажирів громадського транспорту.

26 травня 2017 року ЛКП «Львівавтодор» оголосило попередню кваліфікацію тендеру на вибір компанії для впровадження електронного квитка в громадському транспорті Львова. Впроваджувати е-квиток у Львові розпочнуть у 2018 році.