Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Єфімов пообіцяв найближчим часом подати законопроект щодо зняття штрафних санкцій з підприємств, які знаходяться в зоні АТО

29 квітня 2015 року народний депутат України Максим Єфімов пообіцяв найближчим часом подати законопроект про зняття штрафних санкцій з підприємств Донецької області за період проведення АТО, які знаходяться на території підконтрольній українській владі, але в минулому році, були змушені виїхати чи не платити заробітну плату, і зараз платять за це величезні штрафи.
Виконано
Сказано 29 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=18797
  • http://hvylya.net/news/digest/nalogovyiy-dolg-predpriyatiy-zonyi-ato-dostig-7-mlrd-grn.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=58144

Результат

В серпні прес-служба Державної фіскальної служби України повідомила, що підприємства, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, заборгували до державного бюджету 7 млрд грн. податкових платежів.

В лютому 2016 року в парламенті було зареєстровано проект закону № 3821-1 "Про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (щодо уточнення деяких положень), яким на території проведення антитерористичної операції вводиться мораторій на нарахування пені та штрафів на основну суму заборгованості за кредитними зобов’язаннями. Одним з ініціаторів вказаного законопроекту виступив Максим Єфімов.