Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко запевнив, що в населених пунктах області будуть встановлені додаткові камери відеоспостереження

Під час брифінгу 28 січня 2015 року голова Полтавської ОДА Валерій Головко запевнив, що в рамках посилення заходів безпеки у населених пунктах області буде встановлено додаткові камери відеоспостереження у місцях скупчення громадян.
Виконано
Сказано 28 січня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=rmxnQ1S717A
  • http://www.adm-pl.gov.ua/news/valeriy-golovko-bezpeku-zhiteliv-i-v-misti-i-v-seli-povinni-zabezpechiti-na-visokomu-rivni
  • Лист Директора Департаменту А.Бабака
  • Лист заступника начальника ГУ Національної поліції України в Полтавській області С.Альошкіна №664/115/04/20-2016 від 12.02.2016 р.

Результат

Відповідно до листа Полтавської ОДА від 7 травня 2015 року, станом на 30 квітня 2015 року в громадських місцях 13 населених пунктів Полтавської області встановлено 104 камери відеоспостереження. Керівництво УМВС області через засоби масової інформації звернулося до керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності щодо вирішення питання про додаткове встановлення камер відеоспостереження із відповідними радіусами дії, секторами огляду, денної і нічної відеозйомки та тривалим збереженням носіїв інформації.

Зазначене питання перебуває на особливому контролі керівництва управління МВС України в Полтавській області та обласної державної адміністрації.

Згідно з листом заступника начальника ГУ Національної поліції України в Полтавській області С. Альошкіна, протягом 2015 року на території Полтавської області в рамках посилення заходів безпеки для нагляду за дотриманням правопорядку та безпеки громадян в публічних місцях додатково встановлено 27 камер відеоспостереження.