Між корупціонерами і диверсантами немає різниці, це вороги України – Райнін

Читать на русском

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін заявив, що після затримання на хабарі мера Люботина, жоден корупціонер в Харківській області не може більше спати спокійно.

Зокрема, Райнін ще раз попередив чиновників про те, що боротьба з корупцією в області – це не жарти, і навіть у найповажніших персон немає в цьому питанні імунітету та недоторканності, інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

«Кожен корупціонер повинен усвідомлювати: продовжуючи паразитувати на людях, запускати руку в бюджет, він персонально кидає виклик державі. Сьогодні між ним і диверсантом, який підриває цистерни, немає різниці і ставлення до нього може бути тільки одне – як до ворога України», – заявив губернатор Харківщини.

Він також розповів, що за останні два місяці десятки корупціонерів були притягнуті до відповідальності, включаючи чиновників вищої ланки. «Перед законом усі рівні. Жоден корупціонер в Харківській області, яку б високу посаду він не обіймав, не може сьогодні спати спокійно», – попередив чиновників Райнін.

«Питання часу – коли він буде затриманий, публічно постане перед судом і понесе заслужене покарання перед людьми», – додав голова Харківської ОДА.

Нагадаємо, 1 квітня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в ході операції співробітниками правоохоронних органів при отриманні хабара був затриманий міський голова Люботина (Харківська область), а також за підозрою в корупції  три депутати міськради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: