Садовий про місцеві вибори-2015: Я бажаю киянам мудрості

Читать на русском

Лідер партії «Самопоміч» та мер Львова Андрій Садовий вважає, що киянам необхідно відповідальніше ставитися до питання місцевих виборів у 2015 році.

Про це він заявив під час інтерв'ю «Слову і Ділу».

«Самопоміч» має маленьку фракцію в Київській міській раді – це 5 депутатів. І я пригадую перші засідання, в яких вони брали участь. Це літо минулого року. І ті великі очі, які в них були на зустрічах, коли через них пробували пропускати десятки, сотні мільйонів. Наскільки колеги могли, вони пробували ставити блокпости, коли йшла мова про безконтрольне виділення коштів на комунальні підприємства. Потім для них було шоком голосування по тих чи інших ухвалах, по яким не можна голосувати», – сказав Садовий.

На його думку, «не може бути успішної країни, якщо немає успішної столиці». Тому «будемо мати в цьому році вибори і киянам треба бути дуже відповідальними до тих, кого будуть обирати в депутати місцевих органів влади».

Що ж стосується київського міського голови Віталія Кличка, то львівський мер вважає, що «його настирливе бажання працювати мером Києва справді заслуговує поваги».

«Але, обравшись мером Києва, він взяв на себе тотальну відповідальність. І він або буде успішно працювати і це місто буде успішним, або весь цей репутаційний плюс, який він має, просто згине. Тому мені хочеться побажати йому успіхів, а киянам мудрості на наступних виборах», – підсумував Андрій Садовий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: