«Батьківщина» проводить до нового парламенту 8 безвідповідальних депутатів

Читать на русском

Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» не проводить до нового парламенту двох своїх депутатів, чия робота за підсумками VII скликання була визнана найбільш незадовільною в питанні виконання обіцянок перед власними виборцями.

Такого висновку дійшли фахівці «Слова і Діла», вивчивши «прохідну» частину партійного списку партії «Батьківщина» і проміжні результати в одномандатних виборчих, опубліковані на сайті ЦВК.

Зокрема, у Верховній Раді VIII скликання не буде Сергія Терьохіна, який не виконав 66% власних обіцянок і, як результат, зайняв лише третє місце на дострокових парламентських виборах в одномандатному виборчому окрузі №211 у столиці.

Така ж ситуація і у Володимира Яворівського, який не виконав 62% своїх обіцянок і теж не зможе працювати в новому парламенті, оскільки отримав тільки 13,72% підтримки, зайнявши лише четверте місце на виборах у мажоритарному окрузі №213.

Разом з тим, ще 8 представників «Батьківщини», яких «Слово і Діло» «спіймало» на безвідповідальності, за попередніми даними, проходять до нового парламенту. Серед них: Борис Тарасюк, який не виконав 56% власних обіцянок, Іван Кириленко (44%), Сергій Соболєв (39%), Андрій Кожем'якін (38%), Олександра Кужель (25%), Юлія Тимошенко (24%), Григорій Немиря (20%) та Сергій Власенко (20%).

Варто відзначити, що серед усіх вищезазначених осіб, тільки Григорій Немиря відзвітував по власних обіцянках напередодні дострокових парламентських виборів 2014 року, про що «Слово і Діло» писало раніше.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: