Немиря одним із перших пройшов політичний «детектор»

Читать на русском

Соратник екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, народний депутат України Григорій Немиря відгукнувся на ініціативу системи народного контролю «Слово і Діло» та пройшов Детектор політичної відповідальності, надавши власний звіт за підсумками виконання своїх обіцянок перед виборцями.

Зауважимо, що за підсумками аналізу, спеціалісти системи народного контролю дійшли висновку, що Григорій Михайлович є одним із найефективніших парламентарів не лише з числа депутатів ВО «Батьківщина», але й усіх інших. Його сумарний рейтинг ефективності по результатам виконання власних обіцянок складає на сьогодні 70%.

Слід відзначити, що у порівнянні з іншими парламентарями, прес-служба Немирі досить оперативно відгукнулась на висунуту вимогу «Слова і Діла», а також висловила вдячність представникам проекту за те, що система народного контролю «спрямовує власні зусилля на наближення рівня роботи українського парламенту до рівня світових стандартів доброчесності, прозорості, відкритості та підзвітності».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: