Яценюк таки запрошує до коаліції Ляшка

Читать на русском

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив переконання з приводу того, що до публічних переговорів щодо формування коаліції варто запрошувати Юлію Тимошенко та Олега Ляшка з їхніми політичними силами.

Про це він повідомив сьогодні, 29 жовтня, в ході власної прес-конференції, передає кореспондент «Слова і Діла».

«Звертаюся в першу чергу до «Блоку Петра Порошенка», тому що вважаю «Блок Петра Порошенка» та особисто Президента відповідальними за долю країни. Так само вважаю за необхідне запросити до офіційних і публічних переговорів щодо формування коаліції Юлію Володимирівну Тимошенко і партію «Батьківщина», «Самопоміч» і Андрія Садового і «Радикальну партію», за яку також проголосував мільйон українців», – озвучив свої наміри на прес-конференції прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Крім того, прем'єр-міністр також запропонував назву нової коаліції – «Європейська Україна», зазначивши, що, на його думку, коаліція в українському парламенті має бути сформована за тими ж принципами, що і Європейська комісія.

Нагадаємо, що відповідно до останніх даних ЦВК, найбільшу кількість голосів серед виборців на дострокових парламентських виборах 2014 року набирає Блок Петра Порошенка та «Народний фронт» Арсенія Яценюка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: