Об'єднання «Громадянської позиції» і Демальянсу вигідне для обидвох - Магда

Читать на русском

Анатолія Гриценка і Демальянсу є вигідним для обидвох політичних сил.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи оголошене на з'їзді політичної сили Анатолія Гриценка об'єднання Громадянської позиції і Демальянсу.

«Метою політичної партії в передвиборчій кампанії є охопити якомога більше вікових та соціальних категорій. З цієї точки зору таке об'єднання є логічним», - вважає Євген Магда.

Політолог зазначає, що для Демальянсу таке об'єднання цілком вірогідно стане гарантією потрапляння своїх представників до парламенту, тобто початком входження у велику політику, своєрідний трамплін. Оскільки для будь-якої політичної партії потрапляння до парламенту є вже певним рівнем.

«Демяльянсу вигідне об'єднання з «Громадянською позицією», але тут є свої моменти. Цілком вірогідно, що майбутні депутати Демальянсу у Верховній Раді почуватимуться некомфортно, оскільки їх буде небагато, отже і важелів впливу на процес буде мало», - вважає Євген Магда.

Читайте також: ЗМІ «записують» Семенченка та Парасюка до партії Турчинова

«Щодо Анатолія Гриценка, то в нього певною мірою склався імідж недоговороздатного політика. А власне таке об'єднання з Демальянсом як раз здатне спростувати такий імідж», - наголошує Євген Магда.

Нагадаємо, вчора стало відомо про те, що партія «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка на парламентські вибори піде за відкритими списками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: