Гройсман не зміг запустити Агентство електронного урядування

Читать на русском

Віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провалив обіцянку про початок роботи Агентства електронного урядування.

Так, 1 липня 2014 року Гройсман запевнив, що протягом місяця в Україні повноцінно запрацює Агентство електронного урядування

За його словами, воно має розробити та впровадити стратегію електронного урядування в Україні. «Агентство має дати адекватну відповідь запитам суспільства, і в першу чергу, викликам у боротьбі з корупцією», – повідомив міністр.

Проте, як зафіксувало «Слово і Діло», станом на 1 серпня 2014 року Агентство електронного урядування так і не запрацювало.

Нагадаємо, що 5 червня уряд реорганізував Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації у Державну службу з питань електронного урядування. Однак реорганізація цієї структури наразі не завершилася. Зокрема, сторінка ліквідованої організації працює у звичному режимі. В той самий час будь-яка інформація про новостворене агентство відсутня в інтернеті.

На сьогодні Володимир Гройсман виконав 116 з 236 обіцянок, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». Ще 46 обіцянок віце-прем'єр-міністр не виконав. Які саме, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: