Міноборони виводить українські війська з Криму – Турчинов

Читать на русском

РНБО доручила Міністерству оборони України провести передислокацію військових частин у Криму. Про це заявив в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, повідомляє "Слово і Діло".

"Рада національної безпеки і оборони прийняла рішення щодо доручення Міністерству оборони провести передислокацію військових частин, розташованих у Криму, й доручила уряду провести евакуацію родин військових, для яких є реальна загроза життю і здоров’ю", – повідомив в.о. Президента України. Крім того, Кабмін повинен забезпечити житлом родини військових та всіх, хто змушений покинути Крим через окупацію російськими військами.

Зауважимо, що відповідне рішення, за словами спікера українського парламенту, було ухвалено у зв'язку з загостренням ситуації на півострові та посиленням провокаційних дій російських військ проти військових підрозділів Збройних Сил України та членів їхніх родин. Зокрема сьогодні вночі був атакований підрозділ української морської піхоти, що базується біля Феодосії.

Нагадаємо, що Олександр Турчинов 22 лютого був обраний головою Верховної Ради. Відповідно до чинної Конституції України він виконує обов’язки Президента після самоусунення Віктора Януковича.

У системі "Слово і Діло" зафіксовано 65 обіцянок політика, з якими можна ознайомитись тут. Рейтинг його відповідальності наразі становить 34%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: