Бомбардування Часового Яру повторює тактику росіян в Авдіївці – британська розвідка

Читать на русском
Бомбардування Часового Яру в Бахмутському районі Донецької області повторює тактику російських військ під час Авдіївської кампанії.
Укрінформ

Бомбардування Часового Яру в Бахмутському районі Донецької області повторює тактику російських військ під час Авдіївської кампанії.

Про це повідомляє британська розвідка.

Варто нагадати, що російські війська мають намір захопити Часів Яр на сході України до 9 травня. Це місто є кроком до подальшого просування до Краматорська.

Наразі окупанти скидають 20-30 боєприпасів на день на населений пункт. Розвідники зауважують, що ймовірно, їх скидають російські літаки Су-25, що діють поблизу лінії зіткнення, і Су-34, що діють на відстані від лінії зіткнення, використовуючи крилаті бомби.

Це узгоджене повітряне бомбардування, за їхніми словами, повторює тактику Авдіївської кампанії.

«Місто Часів Яр добре захищене і розташоване на височині. Російські сухопутні війська досягли лише повільного прогресу у цьому районі», – додають у британській розвідці.

Раніше повідомляли, що українські захисники збудували потужні фортифікації для оборони Часового Яру у Донецькій області. Окупанти зазнають великих втрат під час боїв.

Бійці ударної групи «Чорний лебідь» 255-го штурмового батальйону Збройних Сил України показали, як зараз виглядає Часів Яр на Донеччині, який намагаються захопити окупанти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: