У ЗСУ показали, як виглядає Часів Яр, який намагаються захопити окупанти – відео

Читать на русском
У ЗСУ показали, як зараз виглядає Часів Яр на Донеччині, який штурмують російські війська.
glavcom.ua

Бійці ударної групи «Чорний лебідь» 255-го штурмового батальйону Збройних Сил України показали, як зараз виглядає Часів Яр на Донеччині, який намагаються захопити окупанти.

Відео опубліковано у Telegram.

Внаслідок регулярних обстрілів російських військ у місті, де до повномасштабної війни проживало близько 19 тисяч осіб (а зараз залишилося менше тисячі), практично не залишилося цілих житлових будинків. На відео також знято напівзруйновану церкву.

Нагадаємо, росіяни продовжують спроби просунутися у бік Часового Яру. Ситуація у місті зараз найскладніша за весь час повномасштабного вторгнення. Станом на початок квітня там залишалися 875 мешканців, переважно люди похилого віку, які не наважуються на евакуацію.

4 і 5 квітня російська армія провела низку невдалих атак на східних околицях Часового Яру. У ЗСУ розповіли, що окупанти намагалися закріпитися у кількох спорудах, але їх звідти вибили.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що вище російське керівництво поставило військовим завдання захопити Часів Яр до 9 травня.

Раніше ЗСУ показали, як зараз виглядає знищене росіянами село Роботине.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: