У складі ЗСУ створять нову штурмову військову частину

Читать на русском
У складі Збройних сил України з’явиться нова окрема штурмова військова частина. Її виділять із штурмового батальйону.
фото Генштаб ЗСУ

Військове командування вирішило створити нову окрему штурмову військову частину зі штурмового батальйону 67 окремої механізованої бригади (Добровольчого українського корпусу).

Про це повідомили Сухопутні війська Збройних сил України у Facebook.

Дедалі більше країн Європи схиляються до відновлення обовʼязкового призовуРяд країн, що входять до НАТО, скасували військову службу. При цьому інші держави, навпаки, повернули службу в армії на тлі нападу військ рф на Україну. Докладніше – на інфографіці.

У Сухопутних військах пояснили, навіщо створюють окрему військову частину. Як повідомляється, необхідно підвищити стійкість оборони, оскільки росіяни не дадуть «другого шансу» і наслідки втрачених територій одним підрозділом призводять до втрачених людських життів.

«Наш ворог має більше ресурсів та не шкодує своїх людей для досягнення цілей на полі бою. Ми можемо протиставити йому професіоналізм наших воїнів та боєздатність підрозділів. Ураховуючи викладене, прийнято рішення про виокремлення штурмового батальйону 67 окремої механізованої бригади в окрему штурмову військову частину», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у лютому до Авдіївки Донецької області на підкріплення перекинули 3-ту окрему штурмову бригаду.

Нещодавно Генштаб ЗСУ повідомив, що у бригадах ЗСУ розпочали нову хвилю ротацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: