У Києві з 1 квітня подорожчає транспортна картка

Читать на русском
З квітня у Києві зросте вартість транспортної картки, вартість проїзду у комунальному транспорті не зміниться.
фото КМДА

Вартість транспортної картки у Києві з 1 квітня зросте з 50 до 75 гривень у зв'язку зі збільшенням собівартості виготовлення карток.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації із посиланням на КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» Києва.

Кличко розповів, чи дорожчатиме проїзд у громадському транспорті Києва до кінця війниКличко заявив, що вартість проїзду в громадському транспорті Києва до кінця війни з Росією не зміниться.

«З 1 квітня вартість транспортної картки становитиме 75 грн замість 50 грн. Збільшення вартості – вимушений крок через собівартість виготовлення картки. При цьому вартість проїзду у комунальному транспорті залишається незмінною», – йдеться у повідомленні.

Фахівці підприємства також зазначили, що з 2019 року вартість транспортної картки залишалася незмінною – 50 грн.

У КМДА нагадали, що у додатку «Київ Цифровий» можна придбати цифрову транспортну картку, не втрачаючи знижок або зручних тарифів проїзного.

Вартість проїзду у міському пасажирському транспорті Києва наразі складає: в автобусі, трамваї, тролейбусі, метрополітені, фунікулері – 8 грн за одну поїздку; у міській електричці – 15 грн за одну поїздку.

Нагадаємо, раніше у київському метро назвали економічно обґрунтований тариф на проїзд. У Харкові поки що залишається безкоштовним проїзд у метро та тролейбусах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: