Зеленський відповів, як путін хоче використати теракт у Підмосков'ї

Читать на русском
Президент рф володимир путін намагається використати недавній теракт у Підмосков'ї, щоб консолідувати російське суспільство.
Фото: РБК-Україна

Президент рф володимир путін намагається використати недавній теракт у Підмосков'ї, щоб консолідувати російське суспільство.

Таку думку висловив президент Зеленський в інтерв'ю CBS.

Як швидко путін публічно реагує на надзвичайні події в росії та на фронтіПутін відреагував на теракт у підмосковному Crocus City Hall через 19 годин. На інфографіці – як швидко він публічно реагує на надзвичайні події.

«Його не хвилює, чи це терористичний акт, економічний акт, нафтова промисловість чи будь-яка з цих сфер. Він використовує це для максимального об'єднання свого суспільства. Навіть те, що сталося у Москві, з такою кількістю жертв та поранених, він використовує все це лише з однією метою – виправдати, що України не існує», – стверджує Зеленський.

За словами президента, для нього не стало несподіванкою те, що путін спробував пов'язати цей теракт із Україною.

«Навіть після того, як ІДІЛ взяла на себе відповідальність!» – сказав Зеленський, назвавши інсинуації путіна «сміховинними».

Нагадаємо, 22 березня невідомі зі зброєю увірвалися до концертної зали Crocus City Hall у російському Підмосков'ї. Вони розстріляли людей, а потім влаштували в будівлі пожежу. 27 березня стало відомо, що кількість загиблих внаслідок теракту в Crocus City Hall в Підмосков'ї зросла до 140 осіб.

Путін звинуватив Україну в нібито готовності прийняти терористів, які вчинили стрілянину у підмосковному Crocus City Hall. При цьому самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ті, хто вчинив теракт, спочатку їхали у бік білоруського кордону.

А в ГУР повідомили, що росіяни знали про підготовку теракту в Підмосков'ї щонайменше за місяць.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: