Буданов заявив, що знає, хто стоїть за отруєнням його дружини

Читать на русском
Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов знає, хто причетний до отруєння його дружини Маріанни та кількох співробітників відомства.
Фото: РБК-Україна

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов знає, хто причетний до отруєння його дружини Маріанни та кількох співробітників відомства.

Таку заяву він зробив у інтерв'ю французькому виданню Liberation.

Випадки отруєнь із російським слідомТоп-20 відомих випадків отруєнь із російським слідом – на інфографіці. Хто стоїть за отруєнням Маріанни Буданової наразі невідомо.

Відповідаючи на запитання журналіста щодо того, чи відомо йому, хто причетний до інциденту, Буданов сказав: «Звичайно, відомо».

Буданов також заявив, що «незабаром усім все стане ясно», і анонсував дії у відповідь на території рф.

«Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів і, мабуть, переживу ще багато» – сказав голова ГУР.

Нагадаємо, про отруєння Маріанни Буданової важкими металами стало відомо наприкінці листопада. За фактом отруєння проводиться внутрішнє розслідування ГУР, оскільки йдеться «про ймовірну спецоперацію, спрямовану проти співробітників розвідки або членів їхніх сімей».

Раніше «Слово і діло» розповідало про найгучніші випадки отруєнь із російським слідом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: