У ЗСУ відповіли, чи є зараз загроза нового наступу на Харків

Читать на русском
Щоб піти штурмом на Харків, росіянам потрібно зібрати дуже великі сили, яких вони не мають.
Генштаб ЗСУ

На кінець січня загрози нового наступу російської армії на Харків із півночі немає. Окупанти не мають таких сил.

Про це заявив начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Володимир Фітьо в ефірі телемарафону у вівторок, 30 січня.

Ні Україна, ні росія не можуть вести наступ – Буданов пояснив, чомуМінні поля та дрони не дозволяють ні українським, ні російським військам проводити наступ, заявив Кирило Буданов.

Він заспокоїв харків'ян: для того, щоб піти ще раз на Харків, армії рф потрібно провести низку заходів, які зараз провести непомітно для нашої розвідки практично неможливо.

«Щоб піти на Харків, їм потрібно зібрати дуже великі сили, яких вони не мають. Поголів'я російської армії, яке знаходиться на північному кордоні, на Куп'янському напрямку, ми контролюємо, бачимо їх переміщення. Відповідно, поки що загрози для Харкова з півночі немає», – сказав Фітьо.

Він запевнив, що Харків із півночі прикривають інженерні укріплення, на яких знаходяться українські війська, тож приводів для переживань для харків'ян немає.

Нагадаємо, наприкінці січня окупанти відновили наступ на Куп'янському напрямку. Керівник Харківської ОВА припускав, що росіяни можуть відновити ширший наступ на область. Проте військові й тоді запевняли, що прямої загрози немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: