У Харківській ОВА прокоментували інформацію The Telegraph про можливий наступ росіян

Читать на русском
Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов відреагував на публікацію британського видання The Telegraph про наміри російської армії провести новий наступ під Харковом.
Фото: ХОВА

Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов відреагував на публікацію британського видання The Telegraph про наміри російської армії провести новий наступ під Харковом.

Заява керівника обласної адміністрації була опублікована у його Telegram-каналі.

Росія хоче продовжувати війну до 2026 року і захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя – BildНімецьке видання з посиланням на джерела у розвідці розкрило план путіна щодо ведення війни проти України. Він хоче продовжувати війну до 2026 року та захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя.

Він повідомив, що наразі ЗСУ не фіксують концентрації військових підрозділів ворога на кордоні.

При цьому, за словами Синєгубова, росіяни справді збільшили кількість обстрілів населених пунктів у прикордонній зоні. Так, за останні два дні війська рф випустили по Липцях і сусідніх селах десятки ракет С-300.

«Для того, щоб говорити про будь-який наступ чи плани ворога, він має сконцентрувати свої військові підрозділи в тому чи іншому напрямку. Наразі такої концентрації немає. Проте, ситуація може змінюватися щохвилини і ми, звичайно, уважно стежимо за цим», – наголосив керівник ОВА.

Нагадаємо, сьогодні в The Telegraph написали, що росіяни можуть планувати подальше посилення повітряних атак на ці вихідні. А в середині січня може розпочатися наземний наступ окупаційних військ.

Раніше у ЗСУ заявили, що росіяни планують захопити Куп'янськ, щоб використовувати його як плацдарм для подальшого наступу на захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: