Кількість поранених в Одесі зросла – подробиці двох атак дронами

Читать на русском

Внаслідок двох атак дронами на Одесу постраждали шестеро людей. Пошкоджено житлові будівлі та складське приміщення, горіли автомобілі.
Фото: Суспільне

Кількість поранених внаслідок двох нічних атак росіян на Одесу зросла до 6 людей. Під удар дронів потрапили кілька житлових будівель та складське приміщення меблевого комбінату.

Подробиці атак розповів у Telegram-каналі керівник ОВА Олег Кіпер.

Так, один із дронів влучив у частково заселений багатоповерховий будинок в Хаджибейському районі, почалася пожежа. Було пошкоджено кілька квартир, одну людину госпіталізували з опіками.

Ще один збитий дрон під час падіння пробив дах двоповерхової житлової будівлі у Приморському районі. «У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком. Вибухова хвиля завдала багато пошкоджень скління навколишніх будинків, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито. Постраждало чотири людини, їм надано допомогу на місці, лікуються амбулаторно. Одну з постраждалих рятувальники деблокували з-під завалів», – повідомив Кіпер.

Ще один безпілотник упав біля багатоповерхівки у Приморському районі, потерпілих не було.

Крім того, росіяни поцілили у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси, почалася потужна пожежа. «Чоловіка, що поруч проїжджав на велосипеді, ударною хвилею зкинуло на землю, отримав поранення уламками різних предметів, що розліталися від вибуху. Надано медичну допомогу, лікується амбулаторно», – додав глава ОВА.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил, всього за ніч росіяни запустили 14 ударних дронів.

Вночі 17 січня внаслідок атаки дронів на Одесу було пошкоджено багатоквартирні будинки, магазини, приватні автомобілі городян у Приморському районі. Постраждали троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: