Атака на Одещину: у ЗСУ розповіли скільки «шахедів» вночі збили сили ППО

Читать на русском
Вночі ворог атакував південні регіони ударними дронами типу Shahed-131/136. Впродовж майже 3 годин працювали підрозділи протиповітряної оборони.
Наслідки російської атаки в Одесіt.me/SJTF_Odes

У ніч на 17 січня російські окупаційні війська атакували південь України дронами-камікадзе. Сили ППО у трьох регіонах знищили 13 ворожих безпілотників, зокрема, 11 з них - на Одещині.

Про це Сили оборони півдня України повідомили в Телеграмі.

Згідно з даними військових, вночі ворог атакував південні регіони ударними дронами типу «Shahed-131/136». Впродовж майже 3 годин працювали підрозділи протиповітряної оборони.

Зазначається, що на Одещині 11 дронів було збито на підльоті до узбережжя, переважна більшість впали в море.

«По одному дрону знищено на Миколаївщині і Кіровоградщині. Основні зусилля ворог сконцентрував на ударах по Одесі. Дрони-камікадзе заходили на критично низькій висоті з акваторії Чорного моря», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, уламками кількох збитих дронів та вибухова хвиля пошкодили багатоквартирні будинки, крамниці, приватні автівки містян в Приморському районі Одеси.

«Вогнеборці оперативно ліквідували пожежі. Троє людей отримали поранення, їм надано медичну допомогу», - додали військові.

Нагадаємо, що у ніч на 17 січня в Одесі пролунала серія вибухів внаслідок атаки «шахедами».

Також в результаті ракетного удару по Харкову, ввечері 16 січня, постраждали 17 осіб. Двоє з них перебувають у тяжкому стані. При цьому, зафіксовано влучання в будинок і пошкодження лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: