Стала відома тема Євробачення-2024

Читать на русском
Сьогодні у Швеції організатори презентували тему Євробачення-2024 та візуальну айдентику конкурсу.
eurovision.tv

Шведська телерадіокомпанія SVT та Європейська мовна спілка (EBU) представили тему 68 пісенного конкурсу. Вона отримала назву «Вогні Євробачення».

Про це повідомляє сайт конкурсу.

У «Дії» стартувало голосування за фіналіста нацвідбору на Євробачення-2024У Дії до 21 грудня відбувається голосування за одинадцятого фіналіста нацвідбору на Євробачення.

Також сьогодні організатори презентували і візуальну айдентику конкурсу. Вона, за задумом автора, поєднує північне сяйво та гармонійний ритм звукових еквалайзерів.

Концепція «Вогні Євробачення» базується на простих лінійних градієнтах, натхнених вертикальними лініями, що пронизують як північне сяйво, так і звукові еквалайзери.

«Графіка натхнена чарівним північним сяйвом, краса та таємничість якого трансформувалася у Вогні Євробачення. Це захоплююче поєднання іскристих кольорів бренду Євробачення, яке можна буде побачити не лише під час трьох прямих ефірів, а й у захоплюючих варіаціях різних контекстів на цифрових платформах та у міському просторі Мальме», – поділилася Крістель Тольсе Віллерс, заступник виконавчого продюсера Євробачення 2024 мовника SVT.

‘The Eurovision Lights’ - Malmö 2024 theme art | #UnitedByMusicEurovision Song Contest

Нагадаємо, на Євробаченні-2023 перемогла шведська співачка Loreen із піснею «Tattoo». Україну представляв дует TVORCHI та посів шосте місце.

В Україні триває нацвідбір на Євробачення-2024. Журі вже обрало 10 учасників. Українці можуть проголосувати ще за одного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: