У «Дії» стартувало голосування за фіналіста нацвідбору на Євробачення-2024

Читать на русском

У Дії до 21 грудня відбувається голосування за одинадцятого фіналіста нацвідбору на Євробачення.
фото Суспільне

У додатку «Дія» проходить голосування за одинадцятого фіналіста національного відбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2024.

Зокрема, українці можуть обрати в «Дії» одинадцятого фіналіста нацвідбору серед учасників лонгліста, які не потрапили до списку фіналістів за результатами прослуховування.

Оголошено десятку фіналістів нацвідбору на Євробачення-2024Визначено десять фіналістів національного відбору на Євробачення-2024. Фінал відбору відбудеться у лютому.

Проголосувати можна за одного з наступних артистів: ANKA з піснею «Палала», Carpetman - «Endless fight», KARYOTYPE - «Sadness», KRYLATA - «Queen», PARFENIUK - «Серед вітрів», SHÉPA - «SUPERNOVA», STASYA - « Rika», SWOIIA – «Little Angels» та TESLENKO – «Lights go up».

Голосування триватиме до 21 грудня включно, а повний перелік фіналістів буде оприлюднено до 29 грудня.

Нагадаємо, раніше журі відібрало у фінал нацвідбору 10 учасників: Alyona Alyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria», Drevo - «Endless chain», Ingret - «Keeper», Mélovin - «Dreamer», Nahaba - «Glasss», Nazva - «Slavic English», Skylerr - «Time is running out», Yagody - «Tsunamia», Yaktak - «Lalala» і Ziferblat - «Place I Call Home».

68-й пісенний конкурс «Євробачення» відбудеться у травні 2024 року у шведському місті Мальме. Гранд-фінал проведуть 11 травня. Півфінали, в одному з яких візьме участь представник від України, відбудуться 7 та 9 травня.

На Євробаченні-2023 перемогла шведська співачка Loreen із піснею «Tattoo». Україну представляв дует TVORCHI та посів шосте місце.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: