ЗМІ повідомили, хто допоміг навести ракети на штаб Чорноморського флоту рф в Севастополі

Читать на русском
Удар по штабу ЧФ рф у Севастополі допомагали планувати українські партизани. А наведення для удару дали незадоволені російські офіцери в обмін на фінансову винагороду.
Фото: ТАРС

Ключова інформація, яка допомогла завдати удару по штабу Чорноморського флоту росії в Севастополі, була отримана від незадоволених високопоставлених російських офіцерів в обмін на фінансову винагороду.

Про це в інтерв'ю Kyiv Post заявили представники партизанського руху українців та татар у Криму (АТЕШ).

У мережі з'явилося відео прильоту по штабу ЧФ рф в СевастополіЗ'явилося відео сьогоднішньої ракетної атаки на штаб Чорноморського флоту росії у Севастополі.

Партизани, які допомагали планувати атаку, зазначили, що нездатність Москви вчасно виплачувати зарплату своїм військовослужбовцям відіграла ключову роль у руйнівному ракетному ударі по штаб-квартирі Чорноморського флоту.

«Самі собою затримки виплат не змушують збройні сили російської федерації йти проти російської влади», — заявив представник групи. Він додав, що ті, хто їм допомагає, також вважають, що їхня країна «веде злочинну війну і що це необхідно зупинитися».

«Але фінансова винагороду допомагає їм ухвалити рішення про співпрацю з рухом ATESH, вона є додатковим стимулом», — додав співрозмовник.

Нагадаємо, 22 вересня по штабу Чорноморського флоту росії в Севастополі було завдано ракетного удару. У цей момент там відбувалася нарада керівників.

За інформацією Сил спеціальних операцій, внаслідок атаки загинув командувач Чорноморського флоту Віктор Соколов та ще більше 30 офіцерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: