У ЗСУ підтвердили ракетний удар по штабу флоту рф в Севастополі

Читать на русском
Сили оборони України визнали, що сьогодні завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту у Севастополі.
t.me/MykolaOleshchuk

Збройні сили України, а також командувач Повітряних сил Микола Олещук, офіційно підтвердили ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі 22 вересня.

Повідомлення про це опублікував СтратКом ЗСУ у Telegram.

«22 вересня близько 12:00 Сили оборони України завдали успішного удару по штабу командування чорноморського флоту росії у тимчасово окупованому Севастополі», – йдеться у повідомленні.

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Микола Олещук також прокоментував «прильот» у Севастополі та подякував льотчикам Повітряних сил.

«Ми ж обіцяли, що «далі буде...» Тому, поки окупанти ще оговтуються в Мелітополі, а в Севастополі досі звучать сигнали повітряної тривоги, ще раз подякую льотчикам Повітряних Сил!», – написав Олещук у Telegram.

Він також нагадав, що Севастополь є містом Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Нагадаємо, сьогодні вдень в окупованому Севастополі заявили про ракетний удар по штабу флоту рф. Російські Telegram-канали писали, що по півострові вдарили ракетами Storm Shadow.

Російське Міністерство оборони підтвердило удар по штабу флоту. В рф заявили, що «один військовослужбовець зник безвісти».

Фото та відео наслідків атаки можна подивитися тут.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатись, які шляхи повернення Криму озвучує військово-політичне керівництво України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: