МВС росії оголосило в розшук Зеленского та Порошенка (оновлено)

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ російської федерації оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського та колишнього очільника країни Петра Порошенка.
president.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ російської федерації оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського та колишнього очільника країни Петра Порошенка.

Про це повідомляє РИА Новости.

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

У суботу, 4 травня, на сайті російського міністерства з'явилося повідомлення про розшук президента України Володимира Зеленського. Там відзначають, що українського лідера розшукують за статтею Кримінального кодексу.

Також міністерство опублікувало дані Зеленського, однак за якою саме статтею його розшукують та інших деталей наразі не повідомляють.

Також росіяни оголосили у розшук п'ятого президента України Петра Порошенка. Стаття, як і у випадку із Зеленським, не відома.

Нагадаємо, російське МВС оголосило у розшук керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова.

Минулого року росіяни порушили проти Буданова кримінальну справу через атаки на Кримський міст. Суд Москви «заочно заарештував» голову ГУР за звинуваченням у «тероризмі».

Також Міністерство внутрішніх справ країни-окупанта оголосило у розшук командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: