В Севастополі пролунав вибух, окупанти кажуть про роботу ППО

Читать на русском
В суботу, 23 вересня, зранку у тимчасово окупованому Севастополі у Криму пролунали звуки вибухів. Загарбники заявили про роботу ППО.
t.me/Crimeanwind

В суботу, 23 вересня, зранку у тимчасово окупованому Севастополі у Криму пролунали звуки вибухів. Загарбники заявили про роботу ППО.

Про це пише «Кримський вітер», а також так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram.

Відомо, що вибух нібито пролунав у місті 23 вересня о 08:32. Хмара диму піднялася в районі Інкермана, а також Північної сторони Севастополя.

«А в Севастополі знову голосно. Підписники чули звук ракети, що пролітала, потім пролунав вибух», – йдеться у дописі Telegram-каналу «Кримський вітер».

Згодом стало відомо, що місто атакують не лише ракети, а й БПЛА.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що спрацювала ППО. Ракетні уламки впали біля причалу в районі Сухарної балки.

«За попередньою інформацією, у Севастополі відпрацювало ППО. Ракетні уламки впали біля причалу в районі Сухарної балки. Усі спецслужби виїхали на місце», – зазначив він у повідомленні.

Тим часом росЗМІ пишуть, нібито над Севастополем збили ракету Нептун або Гарпун, запущену з Одещини.

«Крим. Реалії» додають, що після вибуху рух морського пасажирського транспорту було зупинено.

Нагадаємо, 22 вересня в окупованому Севастополі заявили про ракетний удар по штабу флоту рф. Російські Telegram-канали писали, що по півострові вдарили ракетами Storm Shadow.

Російське Міністерство оборони підтвердило удар по штабу флоту. Там заявили, що «один військовослужбовець зник безвісти». Згодом Збройні сили України, а також командувач Повітряних сил Микола Олещук, також офіційно підтвердили атаку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: