Війська рф вночі атакували південь Одеської області, пошкоджено зерносховища

Читать на русском
В ніч на середу, 23 серпня, російські війська упродовж трьох годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області.
Сергій Братчук

В ніч на середу, 23 серпня, російські війська упродовж трьох годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

«Цієї ночі російські терористи упродовж трьох годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. Ціль ворога – цивільна інфраструктура регіону», – йдеться в повідомленні.

Удари по голодуючим у світі: як росія знищує морську інфраструктуру УкраїниРосія почала активно знищувати портову інфраструктуру України, аби позбавити можливості експортувати продовольство. Докладніше про атаки – на інфографіці.

Сили протиповітряної оборони знищили 9 дронів типу «Shahed-136/131» в області, однак є й влучання. Зокрема, ворок поцілив у виробничо-перевантажувальні комплекси. Там спалахнула пожежа загальною площею 700м2. Станом на 6 ранку вогонь локалізовано. Серед пошкоджень є і зерносховища.

«На місці працюють всі відповідні служби. Правоохоронці фіксують злочини терористів. Серед цивільного населення постраждалих немає», – додав Кіпер.

Нагадаємо, у ніч на 16 серпня сили ППО знищили 13 ударних дронів у межах Одеської та Миколаївської областей. Проте частина «шахедів» влучила у портову та зернову інфраструктуру на півдні Одеської області.

Згодом стало відомо, що тоді окупанти атакували дронами Ренійський морський торговельний порт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: