Атака на Одеську область: окупанти вдарили по одному з портів Дунаю

Читать на русском
Росія вночі атакувала дронами один із портів Дунаю. В результаті постраждали складські приміщення та зерносховища.
Фото: ОК Південь

Російські окупанти в ніч проти 16 серпня двічі атакували Одеську область ударними безпілотниками.

Удари по голодуючим у світі: як росія знищує морську інфраструктуру УкраїниРосія почала активно знищувати портову інфраструктуру України, аби позбавити можливості експортувати продовольство. Докладніше про атаки – на інфографіці.

Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, пуски «шахедів» здійснювалися у кілька хвиль з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Чауда).

Вдалося знищити 13 дронів у межах Одеської та Миколаївської областей.

Деякі «шахеди» все ж таки досягли своїх цілей, удар припав на портову та зернову інфраструктуру на півдні Одеської області.

«Внаслідок ворожих влучань по одному з портів Дуная постраждали складські приміщення та зерносховища. Виниклі пожежі оперативно ліквідовано співробітниками ДСНС», – повідомив голова військової адміністрації Олег Кіпер.

Нагадаємо, вночі повідомлялося про роботу ППО в Ізмаїльському районі Одеської області.

2 серпня російські військові ударними дронами атакували об'єкти портової та промислової інфраструктури в Ізмаїлі. У місті було пошкоджено або зруйновано близько десяти житлових будинків, 15 квартир, а також будівлю офісу Дунайського пароплавства.

27 липня рф завдала ракетного удару по портовій інфраструктурі Одещини. Загинула одна людина.

Після виходу із зернової угоди росія стала регулярно атакувати порти та зернову інфраструктуру України, докладніше – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: