Окупанти вночі атакували портову інфраструктуру Дунаю: зруйновано ангар із зерновими, є поранені

Читать на русском
Росіяни шахедами атакували портову інфраструктуру Дунаю. В результаті зруйновано ангар із зерновими, постраждали 6 людей.
Фото: ОК Південь

Упродовж чотирьох годин цієї ночі російські війська атакували портову інфраструктуру Дунаю. В результаті постраждали шестеро людей.

Про це повідомляє керівник воєнної адміністрації Одеської області Олег Кіпер.

За його інформацією, атака відбувалася з використанням іранських дронів. Три «шахеди» було знищено силами ППО.

«Внаслідок нічної атаки шестеро постраждалих людей. До лікарні області госпіталізували чотирьох поранених, один з яких – у стані середньої ступені тяжкості, ближче до тяжкого. Лікарям вдалося стабілізувати пацієнта. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Всім була надана медична допомога в повному обсязі. Через влучання зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження вантажів. В одному із технічних приміщень здійнялася пожежа, яку вже ліквідували», – розповів Кіпер.

Нагадаємо, росіяни протягом кількох днів атакують портову інфраструктуру в Одеській та Миколаївській областях. Так, 21 липня внаслідок ракетної атаки на зерносховища одного із сільськогосподарських підприємств було знищено 120 тонн продукції.

За словами секретаря РНБО, український ВПК уже виробляє засоби, які допоможуть посилити захист портової інфраструктури від ракетних ударів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: