Усіх «вагнерівців» відкликають з відпусток, вони мають прибути в Білорусь до 5 серпня – ЦНС

Читать на русском
Усіх лояльних до Євгена Пригожина вагнерівців відкликають з відпусток. За даними ЦНС, замість відпочинку найманці повинні до 5 серпня прибути в розташування білоруських таборів ПВК Вагнер.
Фото: Getty Images

Усіх лояльних до Євгена Пригожина бойовиків ПВК «Вагнер» відкликають із відпусток.

Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

Британські розвідники проаналізували, чи втратять «вагнерівці» у Білорусі бойову ефективністьДо Білорусі прибуло вже декілька тисяч вагнерівців. Та за словами розвідників, їх майбутня бойова ефективність наразі під питанням.

За даними ЦНС, замість відпочинку найманці Пригожина мають до 5 серпня прибути в розташування білоруських таборів ПВК «Вагнер».

«На 5 серпня заплановано невідомі заходи «вагнерівців» під особистим керівництвом Пригожина», – йдеться у повідомленні.

Основна маса терористів, які знову прибули до Білорусі, мають досвід контрабандної діяльності та перевезення нелегальних мігрантів. Вони проводять підготовку до розхитування кордонів Польщі та Литви.

«Для прикриття злочинці набувають форми білоруських прикордонників і під виглядом білоруських службовців супроводжуватимуть біженців у їхніх спробах перетнути кордон», – зазначили у ЦНС.

Нагадаємо, за підрахунками українських прикордонників станом на суботу, 29 липня, у Білорусі налічується понад 5 тисяч найманців ПВК «Вагнер».

Раніше у Польщі заявили про переміщення «вагнерівців» на захід Білорусі до Сувальського коридору.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: