Нічна атака дронами на Київ: ППО знищила усі ворожі безпілотники навколо столиці

Читать на русском
Росіяни атакували Україну вночі із південно-східного напрямку. Сили ППО знищили усі запущені по Києву дрони.
Reuters

Сили ППО збили всі російські ударні безпілотники типу «Shahed», що були зафіксовані вночі 12 липня у повітряному просторі навколо Києва.

Про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Ворог здійснив чергову повітряну атаку на столицю. Цього разу, за попередньою інформацією, він знов використав баражуючі боєприпаси типу «Shahed». Після понад тижневої перерви, противник другий день поспіль запускає іранські БпЛА по Києву. Повітряна тривога тривала понад 2 години», - йдеться у повідомленні КМВА.

Як зазначається, всі ворожі цілі у повітряному просторі навколо Києва були виявлені та знищені силами ППО.

У КМВА уточнили, що інформація щодо потерпілих чи руйнувань наразі не надходила, дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 12 липня у Києві, а також низці північних та центральних областей України оголосили повітряну тривогу через загрозу ударів російських БпЛА.

Варто зазначити, що минулої ночі під час повітряної тривоги на Одещині пролунали вибухи. У Києві та області працювала ППО. Всього було задіяно 28 дронів-камікадзе.

Раніше міністр оборони Олексій Резніков заявив, що завдання щодо захисту неба в Києві вже майже вирішене, на черзі – посилення ППО у п'яти містах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: