Стало відомо, скільки повітряних цілей збили сили ППО цієї ночі

Читать на русском
В ніч на суботу, 8 липня, російські окупанти вдались до атаки України іранськими дронами типу Шахед. Силам ППО вдалося збити п’ять повітряних цілей.
Getty Image

В ніч на суботу, 8 липня, російські окупанти вдались до атаки України іранськими дронами типу «Шахед». Силам ППО вдалося збити п’ять повітряних цілей.

Про це повідомляють у Telegram Повітряні сили України.

Відомо, що цієї ночі, 8 липня, ворог атакував дронами з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Краснодарський край). В результаті бойової роботи підрозділами ППО Сил оборони України було знищено п’ять ударних БпЛА «Shahed-136/131».

Як зазначають у дописі, частину дронів не вдалось перехопити. Вони влучили в промислові об’єкти та об’єкти інфраструктури в Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

«Попередньо без жертв. Про збитки та ліквідацію наслідків повідомлять місцеві військові адміністрації», – додають Повітряні сили.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 8 липня, росіяни атакували Кривий Ріг дронами-камікадзе іранського виробництва. Вони поцілили по сільськогосподарському підприємству.

Тим часом протягом 7 липня між російськими окупантами та ЗСУ відбулося 36 бойових зіткнень на 5 напрямках.

Також відзначимо, що за останню добу армія рф втратила ще 630 військових. Загальні втрати загарбників досягли 233 тисяч 440 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: