Зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Київщини

Читать на русском
Як зазначається, у постраждалих травми легкі, тяжких і навіть середньої тяжкості немає. Але серед потерпілих двоє - це діти.
t.me/mvs_ukraine

Кількість мирних жителів, що постраждали унаслідок ракетного удару у Київській області, збільшилася до 7 осіб.

Про це начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Станом на зараз, на жаль, кількість потерпілих від цього терористичного удару збільшилася - 7 людей звернулося до лікарів... Травми у них досить легкі, тяжких і навіть середньої тяжкості немає. Але серед потерпілих двоє — це діти. Найменшій 4 роки, а (старшому) хлопцю 13 років», - сказав Нєбитов.

Згідно з його словами, коли пролунала повітряна тривога, підліток, який був у приватному будинку, спустився у підвал. Уламок російської ракети влучив у цей будинок — був зруйнований дах, пошкоджені стіни, вибиті всі шибки.

«З дуже великою ймовірністю, якби він залишався у будинку, на жаль, він би постраждав або навіть би загинув», - заявив начальник поліції столичної області.

При цьому, він зазначив, що серед потерпілих дві жінки: одна 1936 року народження, друга 1938 р.н. Їм теж була надана медична допомога, їхньому життю наразі нічого не загрожує.

Нагадаємо, що вранці по всій Україні було оголошено повітряну тривогу, росіяни запустили «Калібри» та балістичні ракети.

Вибухи пролунали, зокрема, у Києві та області. Спочатку повідомлялося про двох постраждалих.

Згодом стало відомо, що Сили протиповітряної оборони України під час ранкової атаки, за попередніми даними, знищили 12 російських ракет і 2 розвідувальні безпілотники.

Також сьогодні російська окупаційна армія накрила вогнем одразу кілька районів Херсона. За останніми даними, внаслідок удару було поранено 23 мирних жителів, у тому числі трьох дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: