Атака на Київщину: внаслідок російського обстрілу є постраждалі

Читать на русском
Внаслідок ракетної атаки на Київщину є поранені мирні мешканці та пошкоджені житлові будинки.
t.me/pgo_gov_ua

У Київській області внаслідок російського ракетного удару сьогодні, 16 червня, постраждали люди, а також були пошкоджені приватні будинки.

Про це повідомляє начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та пресслужба Офісу Генерального прокурора у Телеграмі.

«Внаслідок ракетного удару ворога в одному із районів Київської області пошкоджено приватні будинки. Почалась пожежа. Є постраждалі», - написав Нєбитов.

Як зазначає Офіс Генпрокурора, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Згідно з даними слідства, збройні сили країни-агресора здійснили чергову ракетну атаку на Київщину. Постраждала 82-річна жінка. Також поранення отримав водій автомобіля, який їхав по автодорозі.

«В одному з районів області пошкоджено житлові будинки та магазин. На місцях працюють прокурори, експерти, співробітники поліції, СБУ та ДСНС», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці по всій Україні було оголошено повітряну тривогу, росіяни запустили «Калібри» та балістичні ракети. Вибухи пролунали, зокрема у Києві.

Згодом стало відомо, що Сили протиповітряної оборони України під час ранкової атаки, за попередніми даними, знищили 12 російських ракет і 2 розвідувальні безпілотники.

Зазначимо, що протягом травня російські окупанти запустили по Києву понад 250 повітряних цілей. Столицю атакували 7 аеробалістичними ракетами «Кинджал», 13 балістичними ракетами «Іскандер», 65 крилатими ракетами та 169 безпілотниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: