Правоохоронці показали наслідки нічної атаки росіян на Київщину

Читать на русском
Атака російських окупантів в ніч на 6 червня призвела до руйнувань у Київській області. Правоохоронці показали наслідки.
t.me/andrii_nebytov

Атака російських окупантів в ніч на 6 червня призвела до руйнувань у Київській області.

Про це повідомляє голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За його словами, обстріли вночі 6 червня на Київщині пошкодили низку житлових будинків та об’єкти цивільної інфраструктури.

«7 житлових будинків та багатоповерхівка пошкоджені внаслідок нічної атаки ворога на Київщину. Уражень також зазнали кілька об’єктів цивільної інфраструктури та офісні приміщення», – зазначив Нєбитов.

Окрім того, в одному із районів області було обірвано електромережі. До того ж уламки ракет виявили також в лісових масивах та на полях двох районів області.

Загалом за добу до поліції Київської області надійшло понад 50 повідомлень про виявлення уламків повітряних об’єктів на території області. Загиблих та потерпілих немає. Проте рятувальникам та правоохоронцям довелося евакуювати з приміщення лікарні 63 людей, серед яких було 8 дітей.

Нагадаємо, що у ніч проти вівторка, 6 червня, в усіх областях України пролунав сигнал повітряної тривоги. На Київщині було чутно вибухи, влада повідомляла про роботу ППО.

Загалом в Києві та навколо столиці українська ППО знищила понад 20 повітряних цілей ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: