Стало відомо, скільки повітряних цілей ворога було збито над Києвом минулої ночі

Читать на русском
Згідно з повідомленням КМВА, всі запущені росіянами цілі збиті, влучань по столиці не було.
Главком

У ніч на вівторок, 6 червня, в Києві та навколо столиці українська ППО знищила понад 20 повітряних цілей ворога.

Про це повідомляє начальник КМВА Сергій Попко у Телеграм-каналі адміністрації.

«Не дивлячись на міжнародне гуманітарне право, ані на безрезультативність, московити продовжують атакувати мирний Київ. Знов ніч. Знов сирена. Знов масована ракетна атака, потенційно – крилатими ракетами типу Х-101/555. Пуски були здійснені традиційно – із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря», - йдеться у його повідомленні.

За попередньою інформацією, силами і засобами ППО в повітряному просторі навколо столиці було виявлено і знищено понад 20 повітряних цілей ворога.

Згідно зі словами Попка, всі запущені росіянами цілі збиті, влучань у столиці не було.

Зазначається, що внаслідок падіння уламків в Деснянському районі пошкоджено дорожнє покриття, лінії електропередач тролейбусного сполучення, частково вибиті вікна магазину.

«Відомості щодо потерпілих на разі не надходили. Дані оперативного зведення, інформація щодо руйнувань і потерпілих збираються та уточнюються», – додав Попко.

Нагадаємо, що у ніч проти вівторка, 6 червня, в усіх областях України пролунав сигнал повітряної тривоги. Моніторингові канали повідомили про пуски ракет.

Згодом у Києві пролунала серія вибухів. Детальніше про них розповів мер Віталій Кличко.

Окрім цього, на Київщині було чутно вибухи сьогодні вночі, 6 червня. Влада повідомила про роботу ППО на підступах до столиці та Київській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: