Вдалося перерозподілити навантаження: у Києві ситуація зі світлом дещо покращилася

Читать на русском
Ситуація зі світлом у Києві станом на вечір суботи, 24 грудня, трохи покращилася. Проте стан енергосистеми продовжує залишатися критичним.
Українська правда

Ситуація зі світлом у Києві станом на вечір суботи, 24 грудня, трохи покращилася. Проте стан енергосистеми продовжує залишатися критичним.

Про це повідомляє генеральний директор компанії YASNO Сергій Коваленко у Facebook.

Завдяки енергетикам навантаження на мережу у столиці вдалося перерозподілити. Ситуації також сприяє тепла погода.

«Тепер Оболонь, Куренівка і Борщагівка перебувають орієнтовно в таких же умовах, як і решта міста», – заявив Коваленко.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.

Українців просять бути обережними із використанням техніки та не включати в розетку все одразу, адже стан енергосистеми продовжує залишатися критичним.

Нагадаємо, ввечері 23 грудня зазначали, що у Києві поки неможливо говорити про повернення до чітких графіків відключення світла, ситуація з енергопостачанням у столиці дуже складна.

У суботу, 24 грудня, в Україні працюють всі види генерації, але через обстріли та пошкодження обладнання припинила виробіток одна з електростанцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: