Ситуація у Києві на ранок: тепло та вода є, але світло відключають в аварійному режимі

Читать на русском
У всі райони Києва подається вода та тепло. Електрику, як і раніше, відключають в аварійному режимі.

Станом на ранок 23 грудня у всі райони Києва подається вода та тепло. Але столиця все ще живе в режимі аварійних відключень електроенергії.

Про це повідомляє військова адміністрація.

Скільки днів Україна може пробути у повному блекауті: Шмигаль озвучив розрахунки найгіршого сценаріюВихід із можливого повного блекауту в Україні займатиме від семи до десяти днів. Це попередній розрахунок.

«Тепло- і водопостачання подається в усі райони столиці в штатному режимі. Позитивної динаміки вдалося досягти за рахунок відновлювальних робіт в енергосистемі та завдяки більш свідомому споживанню електроенергії мешканцями міста. На верхніх поверхах багатоповерхівок, які наразі знеструмлені, можливий понижений тиск води. Енергетики продовжують працювати над ліквідацією пошкоджень в мережі енергосистеми Києва. Місто досі живе в режимі аварійних відключень», – розповів начальник адміністрації Сергій Попко.

Він закликав киян економити електрику та не включать одразу всі електроприлади в оселі.

Нагадаємо, за словами міністра Германа Галущенка, остання атака на енергетичну інфраструктуру Києва та області призвела до суттєвих пошкоджень.

У компанії Yasno ввечері повідомили, що лівий берег Києва вже дуже близький до переходу на відключення світла за графіками. На правому березі ситуація гірша.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: