Кличко розповів про ситуацію із електропостачанням у столиці

Читать на русском
У Києві поки що неможливо говорити про повернення до чітких графіків відключення світла, ситуація з енергопостачанням у столиці дуже складна.

У Києві поки що неможливо говорити про повернення до чітких графіків відключення світла, ситуація з енергопостачанням у столиці дуже складна.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко в ефірі телеканалу Київ.

Влада Києва розповіла, чи скасують комендантську годину на Новий рікУ столиці не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних масових великих заходів у місті не буде.

Як пояснив місцевий чиновник, Київ повертався до чітких графіків, проте додаткові руйнування з боку росіян зіпсували всі плани, внаслідок чого деякі райони столиці загалом залишилися без світла.

«Робимо все, щоб усунути пошкодження, швидко це не робиться. Потрібно відновити трансформатори, веземо обладнання із заходу, щоб відновити електропостачання. Дуже складна ситуація, але ми вирішуємо це питання і з кожним днем покращується електропостачання», - додав мер.

Нагадаємо, станом на ранок п'ятниці, 23 грудня, в Україні дещо зменшився дефіцит потужності в енергосистемі, проте продовжує залишатися суттєвим.

Також відомо, що до всіх районів Києва подається вода та тепло. Але столиця все ще живе в режимі аварійних відключень електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: