Влада Києва розповіла, чи скасують комендантську годину на Новий рік

Читать на русском
У столиці не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних масових великих заходів у місті не буде.

У столиці не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних масових великих заходів у місті не буде.

Про це йдеться у заяві заступника київського міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка в ефірі телеканалу «Київ».

«Путін-викрадач Різдва»: в яких облцентрах України встановлять ялинку, а в яких – ніНовий рік-2023. У яких обласних центрах встановлять новорічну ялинку, а в яких – ні, докладніше на інфографіці.

За його словами, гірлянду на ялинці на Софійській площі точно включатимуть на Новий рік та на Різдво, а також намагатимуться й вечорами, «аби кияни могли відчути елемент свята».

«Швидше за все, режим комендантської години діятиме і на Новий рік. Тому жодних великих святкувань у столиці Нового року та Різдва не буде. Привезти дитину до ялинки, подивитися, дотримуватися правил безпеки – так. Не підсвічуватиметься ялинка під час повітряної тривоги», – заявив Бондаренко.

Нагадаємо, у День Святого Миколая, 19 грудня, у столиці запалили вогні на головній ялинці на Софійській площі. Цього року вона має назву «Ялинка незламності».

Також стало відомо, чи будуть вихідні на свята.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: