Російський удар по Часовому Яру: під завалами знайшли тіло дитини

Читать на русском
Після російського ракетного терору росії, під завалами зруйнованого п’ятиповерхового житлового будинку в місті Часів Яр на Донбасі знайшли тіла 33 загиблих.
фото: ДСНС України/Facebook

Після російського ракетного терору росії, під завалами зруйнованого п’ятиповерхового житлового будинку в місті Часів Яр на Донбасі виявили тіло загиблої дитини, всього знайшли тіла 33 загиблих.

Про це повідомляє ДСНС України.

«Станом на 23:30 під час проведення аварійно-рятувальних робіт у п’ятиповерховому житловому будинку в м. Часів Яр виявлено тіло 1 загиблої дитини (орієнтовно 2013 р.н.). Всього з початку робіт на місці події виявлено тіла 33 загиблих осіб, з них 1 дитина (орієнтовно 2013 р.н.), врятовано з під завалів 9 осіб. Роботи тривають», - йдеться у повідомленні.

Удар по Часову Яру став ще одним актом російського терору в Україні – ЗеленськийЗеленський пообіцяв, що жоден російський злочинець, винний у завданні терористичних ракетних ударів по українських містах, не піде від покарання

Згідно зі словами представниці ГУ ДСНС України у Донецькій області Вероніки Бахал, є інформація, що під завалами ще можуть перебувати дорослі та діти.

«Розбір завалів може тривати ще 1-2 дні, складність у тому, що намагаємося врятувати максимальну кількість людей, дуже багато конструкцій будинку, це все відбувається дуже акуратно», - розповіла Бахал.

Нагадаємо, увечері в суботу, 9 липня, російські війська обстріляли з «Ураганів» житловий будинок у місті Часів Яр Донецької області.

Ще вранці було відомо про 17 загиблих у Часовому Яру.

Сьогодні вночі росія тричі обстріляла ракетами Харків. Одна з ракет влучила у шестиповерховий житловий будинок в Основ'янському районі, він частково зруйнований.

А вранці Харків рф потужно обстріляла з РСЗВ. Шестеро загиблих, 31 поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: