В Україні ведеться розробка дронів-камікадзе для безпілотників

Читать на русском
Нові дрони будуть застосовувати сучасні схеми бойового використання і будуть здатні вражати найширший спектр різних цілей
Ілюстративне фотоСкриншот

Конструкторське бюро Підвенне зайнялося розробкою барражуючих боєприпасів для безпілотних літальних апаратів. Такі боєприпаси називають «дрон-камікадзе».

Про це повідомляється на відеопрезентації КБ, яку презентували 12 січня.

Які види летальної зброї є у ЗСУЯкі основні види летальної зброї є у розпорядженні Збройних сил України, дивіться на інфографіці.

Нові дрони будуть застосовувати сучасні схеми бойового використання і будуть здатні вражати найширший спектр різних цілей. Їх можна буде запускати з різних авіаційних пілотованих і безпілотних платформ.

Випробування дронів-камікадзе, припускають в КБ, почнуться вже навесні 2022 року.

ПОДІЇ та ФАКТИ 2021Yuzhnoye SDO

Нагадаємо, раніше видання Bloomberg повідомило, що найближчим часом Туреччина надасть Україні нову партію безпілотних літальних апаратів Bayraktar. Партія БПЛА становитиме не менше 20 одиниць, її передача вже узгоджена.

Спільний проєкт України та Туреччини, завод з виробництва безпілотних літальних апаратів, який зараз будується в Київській області, зможе випускати реактивні БПЛА типу ANKA, які здатні вражати як наземні, так і повітряні цілі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: