Справа Шеремета: Аваков розповів про зникнення відеокамер із місця злочину

Читать на русском
Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, якого чотири місяці тому відправили у відставку, розповів, що у справі Шеремета зникли відеокамери з місця злочину.
Фото з відкритих джерел.

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, якого чотири місяці тому відправили у відставку, розповів, що у справі Шеремета зникли відеокамери з місця злочину.

З його слів, про це стало відомо, коли президент Володимир Зеленський попросив доступ до матеріалів.

Перше інтерв'ю Авакова після відставки: головні тезиАрсен Аваков в інтерв'ю розповів про причини своєї відставки, роботу з Зеленським і Порошенком і політичне майбутнє. Зібрали головні тези.

«Тоді я вперше звернув його (президента – ред.) увагу на те, що ми підозрюємо і вважаємо, що запис трьох відеокамер з місця злочину, який вилучали співробітники СБУ, зникли. І добре було б цю тему розкрити», - розповів Аваков в інтерв'ю УП.

Колишній міністр також уточнив, що голова СБУ Іван Баканов провів внутрішнє розслідування:

«Але висновки того розслідування: нічого не пропало, нічого в нас не було, і «це безпідставне звинувачення». Я досі з цим не погоджуюсь».

Нагадаємо, Арсена Авакова звільнили з посади голови МВС 15 липня. Він написав заяву за власним бажанням, але, як пояснили в МВС, зробив це на пропозицію президента Зеленського.

Як парламентарі голосували за відставку Авакова – на інфографіці.

Як відомо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у Києві, його машину підірвали. Напередодні суд пом'якшив запобіжний захід обвинуваченому у цій справі Андрію Антоненку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: