Шкіряк назвав кількість російських військових у Луганську – фото

Читать на русском

Радник також підтвердив повідомлення російських ЗМІ про те, що зараз ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницкий перебуває в Росії.

Ситуацію в Луганську взяли під контроль близько тисячі російських військових із важкою технікою.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк 23 листопада на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Обмін полоненими на Донбасі: яку гру веде РФ та в чому хитрість ПутінаУ питанні обміну полоненими несподівано з'явилися зрушення. Ба більше, Путін особисто провів розмову з ватажками бойовиків, а ЗМІ вже пишуть, що списки узгоджені. В чому хитрість Кремля, розбиралися експерти.

«Зараз у Луганську перебувають підрозділи регулярної російської армії в кількості близько 1000 військовослужбовців із важкою технікою (танки, БТР, артилерія)», – написав Шкіряк.

За його словами, росіяни повністю взяли під контроль ситуацію в місті й стежать за розвитком конфлікту між терористами. Збройні протистояння поки не зафіксовані.

Він зазначив, що підрозділи сил АТО перебувають у стані підвищеної боєготовності на всій лінії зіткнення й готові до відбиття провокацій противника.

Радник також підтвердив повідомлення російських ЗМІ про те, що зараз ватажок так званої «ЛНР» Ігор Плотницкий перебуває в Росії.

«Три дні тому кортеж із кількох автомобілів із найближчим оточенням ватажка терористичної банди «ЛНР» Плотницького на чолі з ним виїхав із Луганська до РФ. Імовірно, головний бандит відправився на «рішалки» до своїх кураторів», – повідомив він.

Нагадаємо також, що в Луганській області знеструмлена низка населених пунктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: