Геращенко пояснив, чому деяких журналістів не допустять на Євробачення

Читать на русском
Українські прикордонники відмовили у праві перетину кордону фотожурналісту російських інформагентств Russia Roday і РИА Новости Рамілю Ситдикову.
Антон Геращенко

Акредитовані на Євробачення російські журналісти, які раніше незаконно відвідували Крим, не будуть допущені на територію України.

Про це заявив радник глави МВС України Антон Геращенко в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ніхто з тих російських журналістів, хто акредитований в Києві на Євробачення і хто раніше порушував державний кордон України, незаконно відвідуючи український Крим, не буде допущений на територію нашої країни», - написав він.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України

Раніше українські прикордонники відмовили у праві перетину кордону фотожурналісту російських інформагентств Russia Roday і «РИА Новости» Рамілю Ситдикову, який прямував до Києва для освітлення пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Нагадаємо, зірка Голлівуду Стівен Сігал, який отримав в кінці 2016 року російське громадянство, потрапив у чорний список осіб, які є персонами нон-грата для України.

Також зазначимо, комітет прес-галереї при Конгресі США відмовив представнику російського державного ЗМІ Sputnik в постійній прес-перепустці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: