На свята депутати працюють, але знайти їх у приймальнях неможливо

Читать на русском

Із усіх шести нардепів-мажоритарників від Житомирської області на округах протягом цього тижня не було лише двох. Але у приймальнях журналісти «Слова і Діла» не знайшли жодного.

Щоб перевірити, наскільки плідно депутати працюють із виборцями у тиждень роботи на окрузі, журналісти «Слова і Діла» завітали до кожної з приймалень тамтешніх мажоритарників.

Інспекцію почали з Бердичівського 63-го округу, який представляє у парламенті Олександр Ревега. Утім, двері приймальні виявилися зачиненими. Після цього знімальна група відвідала округ №67, де переміг Віктор Развадовський. Але і там — суцільна тиша. Далі попрямували до Житомира на виборчий округ №62 до Борислава Розенблата. Робота кипить. Але депутата на місці немає.

Побували також на округах колишнього спікера Володимира Литвина, нардепа від БПП Володимира Арешонкова і народнофронтівця Павла Дзюблика, приймальня якого розташована чомусь у Києві, хоча обирався він по 66-му округу в Житомирській області.

Детальніше дивіться у нашому відео.

Как работают в округах Житомирские мажоритарщики?Слово і Діло

Нагадаємо,раніше журналісти «Слова і Діла» інспектували можоритарників Києва. Так, нардеп В'ячеслав Константиновський не з'являвся на окрузі під час тижня роботи з виборцями, Дмитро Андрієвський на окрузі був, та в приймальні його не застали. Свободівець Юрій Левченко під час тижня роботи з виборцями поїхав у відрядження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: